~Fryziuke~ Žirgyno Savininkė, Stilistė
Pranešimų skaičius : 849 Join date : 2008-07-14 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Poseidon Antr. 07 15, 2008 10:06 am | |
| | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Poseidon Antr. 07 15, 2008 10:07 am | |
|
| |
|
| Temos pavadinimas: Re: Poseidon Antr. 07 15, 2008 10:07 am | |
| Atsliuokių į Arklides ir einu link Poseidon gardo Mmmmm kaip čia kvepia šienu Beeidama pas Poseidon pasižiurėjau kai laikosi kiti mano Fryziukai Priėjau prie Poseidon gardo Atsidariau gardo duris, užėjau Poseidon iškart priėjo ir prisiglaude prie manęs Myliu tave Poseidoniuk, nepaliksiu tavęs niekada Poseidon dar stipriau prisiglaude prie manęs ir mes pastovėjom su juo taip 10min. Mano maziuk tu numeris :Pirma: niekada tavęs nepaliksiu... Pakartoju dar kartą Na ka išsitraukiu iš kišenės skanėstą, tas jau varvina seiles Na imk jau nevarvink seilių neerzinsiu aš tavęs, žirgiukas paėėmė iš rankos skanėstą ir skaniai kramsnoja jį Aš net pati valgyt užsinorėjau... Dabaigė kramsnoti tą skanėstą ir vėl lenda į kišenę kad duočiau jam antrą.... Nu ne antrą jau gausi vėliau, išėjau iš gardo pasiimti priemonių, balną ir kamanas be žąslų Ir pamiršau uždaryti gardo duris Girdžiu kad kažkoks žirgas eina ir nesuprantu kur o gi atsisuku mano Poseidoniukas paskui mane eina Atsisukau ir sakau: -Greit į gardą,- aišku sakiau nepiktai... Poseidon apsisuko ir nuėjo į gardą Pasiimiau kamanas be žąslų, balną, pobalnį ir šepečių dėžę Ir grįštu atgal pas Poseidon, pasidedu daiktus ir prieinu prie Otarcie gardo Atidarau gardo duris ir išleidžiu Otarcie Ji iškart nuėjo prie Poseidon gardo Priėjo jie vienas prie kito ir prisiglaudė vienas prie kito, buvo labai mielas vaizdas, pasiglauste ir Otarcie nuėjo į gardą pati, aš tik uždariau gardo duris. Na ka ištraukiau šepečius išukavau karčius ir uodegą, tada išvaliau kanopas ir jo gardą. Pripiliau pjuvenų, Poseidon atsigule ir pasivoliojo... Atsistojo pasipurte bet teko jį visą iš naujo valyti Nuvaliau, tada uždėjau bobalnį, tada balną ir kamanas ba žąslų Išvedžiau žirgiuką iš arklidžių, atsisėdau pasitasisiau kilpas ir pasiraginau Einam žingsniuku, pasiraginau lekiam ristele kaip linksma žirgiukas tik dairosi Prijojom miškeli, jojam miškeliu, saulutė šviečia paukšteliai čiulba, Poseidon tai patinka matosi iš jo nuotaikos Pasiraginau no no ir jau lekiam zovada O žiuriu tas pats rastas guli pasiraginau dar ir tik op ir peršokom, patapšnojau jam per kaklą ir daviau skanėstą Žirgiukas eina ir kramsnoja, o atsiminiau kad kiseniai turėjau gumos išsitraukiau isidėjau į burną joju ir kramtau Išjojom iš miškelio pasiraginau Paseidon ir lekiam zovada, prijojom prie ganyklų Jojam palei tvorelę ir aš žiuriu gal kieno žirgiukai ganosi, ne nepamačiau Jojam toliau prijojom ežerą, Poseidon tik žvilgtelėjo į mane, (aš viską supratau) Ir rėkiu ne ne tik ne į vandenį, Poseidon isibėgėjo ir tiesei į vandenį Paplaukiojo Poseidon ir išlipa patenkintas Na ka nulipu aš no jo, išsigrežiu rubus, kol aš džiunu nubalnojau Poseidon ir paleidau tegul palaksto Jisai lanksto aplink mane, ilipa į vandenį paplaukioja Na ka pasikviečiu Poseidon jisai atbėga pas mane, pasibalnoju ir užlipu ant jo Užlipau pasiraginau ir lekiam zoavada, prijojom laukus Nulipau nuo Poseidon, nubalnojau ir leidau jam palakstyt, o pati tuo tarpu atsiguliau ant žolytės ir pagulėjau Na ka laikas namo, pasibalnojau Poseidon, užlipau ir pasiraginu, lekiam zovada dar pasiraginau ir jau lekiam šuoliais Uch tu greitas, prijojom arklides nulipu nuo Poseidon patapšnoju per kaklą ir duodu skanėstą Nusivedžiau prie gardo, nubalnojau ir nuvedžiau į gardą, pasiimiau biški šieno ir nuvaliau prakaitą Tada nuėjau pasiimti kelis obuolius ir dar ko nors Poseidon'ui Pasiimiau 4 obuolius 4 morkas 4 skanėstus įdėjau į ėdžiau pabučiavau :kiss: Poseidon ir išėjau. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Poseidon | |
| |
|